Hjælp til boligindretning privat og erhverv. Skal jeg også hjælpe dig?

Nyhedsbrev:
Mange af de lykkeligste stunder i vores liv har vi i vores hjem. Det er her, vi fejrer fødselsdage, vi spiser morgenmad sammen i weekenderne, vi griner, snakker og putter os ind til hinanden efter en lang dag. Derfor skal hjemmet også være et sted, hvor det er rart og indbydende at være, og hvor du kan koble helt af og slappe af. Kan du det i dit hjem?

Hvis du ikke har følelsen af at være tryg og afslappet i dit eget hjem, så snyder du dig selv for den unikke mulighed, det er at føle ro, når du er hjemme. Det kan måske virke som en lille banal ting, men i den store sammenhæng har en boligs stemning og aura enorm betydningsfuld for det liv, vi lever.

Du kan ikke komme ned i gear og trække vejret ekstra ind efter en lang arbejdsdag eller en hård uge, hvis du går rundt i din bolig og er træt af indretningen, synes din pladsfordeling er upraktisk og har halve eller hele ufærdige løsninger i rummene. Den slags stresser, og hvis du ikke kan se dig selv ud af alle projekterne i boligen, så er det på tide at få indretningshjælp til opgaven.

Det kan ændre din hverdag

Noget så elementært som din indretning og den måde du bo på, har stor betydning for din livskvalitet og rutinerne i dit liv. Et hjem skal fungere, det skal være funktionelt at bo i og samtidig være en rar oase, der kan omfavne dig og din familie.

Det kan være både store og små ting, der er afgørende for, om en bolig føles behagelig at være i. Det kan være svært at sætte en finger på, hvor det præcis går galt i indretningen. Måske kan du mærke, at det ikke er optimalt, men du kan ikke selv se, hvad der kan gøres anderledes. 

Det kan en indretningsarkitekt heldigvis. Hos Boligkompliment kan du få hjælp til at genopdage din bolig og få den indrettet på ny, så den passer til dig og dine behov. 

Under det første besøg går vi på opdagelse i din bolig og tager udgangspunkt i den måde, du bor på nu. Vi snakker om, hvad du selv synes, der fungerer og ikke fungerer, og som indretningsarkitekt kan jeg give dig et helt nyt og anderledes syn på tingene. Det kan godt være, at jeg tænker i helt andre baner end dig, og det er præcis det, der skal til for at vende din bolig på hovedet og genopfinde den igen på en måde, som passer meget bedre til dig – og gør det muligt for dig at finde glæde og ro i dit hjem. 

FAQ

Er det altid dig, man får besøg af?

Ja, det vil altid være mig, du får besøg af, når du hyrer Boligkompliment til en opgave. Firmaet bygger på min stil og måde at gå til indretning på, og derfor vil det også være mig, der er kommer ud.

 

Hvor lang tid tager det første møde?

Det varer mellem halvanden til to timer.

 

Hvordan fungerer det at få hjælp af dig?

Du kontakter mig og vi aftaler en dag, hvor jeg kommer på besøg for at snakke med dig og se din bolig. Det er et obligatorisk besøg, der altid går forud for mine andre ydelser. Jeg tilbyder et tre timers stylingbesøg, hvor vi sammen optimerer din bolig med de ting, du allerede har. Jeg laver også større indretningsplaner med 3-D tegninger og forslag til indretningsindkøb. Kontakt mig og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Boligkompliment Indretning af stue i Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *