Boligkompliment.dk

Indretnings arkitekt i
Lyngby og Birkerød

Boligkompliment Indretning af stue i Lyngby

“Gennem årene har jeg har udviklet en udtryksfuld stil, der emmer af harmoni og stemning. Med min sans for detaljen – og min uafhængighed af specifikke brands, skaber jeg unikke rum, der både omfavner, inviterer og inspirerer.

Udgangspunktet er dig og dine ønsker. Sammen skaber vi det hjem, du drømmer om”.

 

Boligkompliment Indretning af stue i Lyngby

Personlig indretning i Lyngby og Birkerød

- Jeg hjælper med at skabe en indretning, som du kan føle dig hjemme i.

Bor du i Lyngby eller Birkerød-området og har du i længere tid ønsket en forandring i din bolig? Jeg kan få dit interiør og dine møbler til at shine ved at fremhæve udvalgte ting i din bolig. Jeg spotter dit hjems potentiale, og ud fra det skaber et unikt og personligt hjem til dig. 

Som indretningsarkitekt hjælper jeg dig med at se nye potentialer i dine møbler og genstande, og med sans for detaljen forvandler jeg dit hjem til et sted, hvor du kan føle dig godt tilpas og hjemme. Min indretning tager altid udgangspunkt i dine drømme og dine personlige præferencer. Ud fra en grundig samtale om ønsker, behov og evt. stilretning, designer jeg en indretning, der skaber harmoni og velvære.  Det handler om at fremhæve potentialet i din bolig, og jeg tager altid udgangspunkt i de møbler, du allerede har – og supplerer med nye indkøb, der stilmæssigt harmonerer. 

Lige så vigtige som dine drømme og ønsker er (de udgør vores fælles mål, og det jeg vil stræbe efter i mit arbejde)  lige så vigtigt er fundamentet for den kommende forvandling. Derfor taler vi altid om, hvordan du rent faktisk bruger dit hjem. Hvad er funktionerne i de forskellige rum eller dele af boligen, og hvad betyder de for netop dig. 

Det er målet for mit arbejde at få dit hjem til at se indbydende, varmt og lækkert ud, uden at gå på kompromis med, hvem du er som person, og hvordan du lever dit liv. Med min store erfaring og sans for både stemning og æstetik, giver jeg dig et nyt og inspirerende perspektiv på din bolig. Jeg har fingeren på pulsen i forhold til trends, så jeg kan naturligvis altid vejlede og rådgive dig – men grundlæggende laver jeg indretninger, der er langtidsholdbare.
Mit mål er at skabe stemningsfulde og personlige hjem, som kan holde mange år. 

Se tidligere projekter