Boligkompliment.dk

Indretnings arkitekt på Frederiksberg og i Nordsjælland

Boligkompliment Indretning af soveværelse med indbyggede skabe i Lyngby

“Gennem årene har jeg har udviklet en udtryksfuld stil, der emmer af harmoni og stemning. Med min sans for detaljen – og min uafhængighed af specifikke brands, skaber jeg unikke rum, der både omfavner, inviterer og inspirerer.

Udgangspunktet er dig og dine ønsker. Sammen skaber vi det hjem, du drømmer om”.

 

Boligkompliment Indretning af stue i Lyngby

Unik og stilfuld indretning på Frederiksberg og i Nordsjælland

Mangler du et friskt perspektiv på din bolig? En indretningsplan, der fuldender din indretning og skaber sammenhæng og harmoni? Jeg hjælper mine kunder med at  lave detaljerede indretningsplaner – og indretter smukke og unikke hjem på Frederiksberg og i Nordsjælland, hvor der er plads til det gode liv og det hele menneske. 

Når jeg indretter din bolig, betyder det ikke noget, hvilken smag eller stil du har. Mit fokus er på dine ting, genstande og møbler. Jeg bruger tid på, at sætte mig ind i dine drømme og ønsker for dit hjem – hvordan er det gode liv for dig? Hvad skal dit hjem kunne? Samtidig er det vigtigt for mig at tale om, hvad der allerede fungerer godt i dit hjem. Hvilke funktioner har de forskellige rum, og hvordan lever du rent faktisk. Dette er sammen med dine nuværende møbler og genstande, rammen for den udvikling jeg skaber i dit hjem. 

Jeg kan hjælpe dig med at udnytte din boligs fulde potentiale

Målet med mit arbejde er at skabe det hjem, du drømmer om, i de rammer, der måske allerede er. Derfor er et af mine vigtigste redskaber en sans for rums potentialer. Jeg kan kombinere dine møbler og genstande på måder, som du måske ikke selv havde tænkt på. Mit øje for geometri, linjer og komposition i rum gør, at jeg kan udfolde de muligheder, der allerede er i dit hjem, og udnytte dem til fulde i en ny og frisk indretning.

Dit personlige hjem

Jeg kan skabe et smukt og inspirerende hjem til dig. Ud fra den helt konkrete køreplan, som jeg udarbejder, kan du enten selv føre forandringerne ud i livet – eller du kan bestille mig til at gøre det. Det er op til dig. Oftest er indretningen en kombination af nyt og oprindeligt – det er med til at give dit hjem sjæl og personlighed. Jeg skaber hjem, hvor din personlige smag er i fokus. Når det er sagt, holder jeg mig opdateret og har fingeren på pulsen i forhold til nye indretningstrends, og det smitter af på mit arbejde.  

Se tidligere projekter