STYLISH & WAUW-CONCEPT

Sådan foregår indretningsprocessen
- fra drøm til realitet

NO.1
KONTAKT

I kontakter mig uforpligtende og fortæller om jeres ønsker og behov. Vi taler om, hvordan jeg kan hjælpe, og vi aftaler en dag for det indledende møde.


NO.2
INDRETNINGSMØDE

Vi mødes og taler mere indgående om jeres ønsker og drømme for jeres bolig. Jeg har fokus på at lytte til jer og få et skarpt billede af, hvem I er – og hvilken retning, I gerne vil. Til sidst tager jeg billeder af jeres hjem og måler diverse møbler op, så jeg kan designe jeres detaljerede indretning i 3D. Et indretningsmøde koster 1700 DKK . Projekter fra 12.600 kr.


NO.3
PROJEKTOVERBLIK

Jeg udarbejder nu et tilbud på projektet, med beskrivelse af omfang og indhold. Når dette er godkendt, starter designprocessen.


NO.4
Designprocessen

Jeg går nu hjem og designer en detaljeret og komplet indretningsplan og drejebog, der består af en 3D-tegning af de pågældende rum – samt et skriftligt dokument med detaljeret beskrivelse af, hvad der skal til for at skabe det hjem, I drømmer om. Planen indeholder både belysningsplan, møbelvalg og placering i rummene, farver, tekstiler, mv.


NO.4
PRÆSENTATION

Projektet præsenteres på et personligt møde i dit hjem, ca. 1,5-2 timers varighed.
I får en detaljeret indretningsplan tegnet i 3D og et dokument med specifikationer på møbler, farvekoder, tekstiler mv. 
I har nu en klar og detaljeret indretningsplanplan, der er til at gå til.


NO.5
EFTERPROCES

Har I ikke tid eller overskud til at udføre forandringerne selv, kan I tilkøbe min hjælp.

Jeg kan også stå for hele udførelsen af projektet: Design, projektstyring, indkøb og styling. 

Boligkompliment.dk

Indretningsarkitekt i Nordsjælland

”Jeg gør mig umage med at lytte og forstå, hvem du er, og hvad du ønske dig.  Derefter analyserer jeg rummene og designer en indretning, der både omfavner, glæder, overrasker og inviterer til det gode liv”.

 

Se tidligere projekter