Boligkompliment.dk

Indretnings
arkitekt i
Nordsjælland


“Gennem årene har jeg har udviklet en udtryksfuld stil, der emmer af harmoni og stemning. Med min sans for detaljen – og min uafhængighed af specifikke brands, skaber jeg unikke rum, der både omfavner, inviterer og inspirerer.

Udgangspunktet er dig og dine ønsker. Sammen skaber vi det hjem, du drømmer om”.SE PRISER

Sådan foregår et designforløb:

1. Kontakt

I kontakter mig og fortæller om jeres ønsker og behov. Vi taler om, hvordan jeg kan hjælpe, og vi aftaler en dag for det indledende møde.

2. Indledende møde

Vi mødes og taler mere indgående om jeres ønsker og drømme for jeres bolig. Jeg gør mig umage med at lytte til jer og få et billede af, hvem I er – og hvilken retning, I gerne vil.

I løbet af mødet (ca. 1,5 time), danner jeg mig et skarpt billede af, hvem I er, hvad jeres drømme og ønsker er. Til sidst tager jeg billeder af jeres hjem og måler diverse møbler op, så jeg kan designe jeres detaljerede indretningsplan.

3. Designprocessen

Jeg går nu hjem og designer en detaljeret indretningsplan, der består af en 3D-tegning af de pågældende rum – samt et skriftligt dokument med detaljeret beskrivelse af, hvad der skal til for at skabe det hjem, I drømmer om. Planen indeholder alt fra farvepalet til møbelplacering, tekstiler, belysning, planter, vindueskarme mv. 

Jeg finder konkrete møbel- og belysningsforslag, hvor dine egne møbler skal suppleres af nye. Dette illustreres i grafiske moodboards samt i links.

4. Præsentation

Indretningsplanen præsenteres på et personligt møde i dit hjem, ca. 1,5-2 timer.
I får en helt konkret plan for, hvordan I skal gå frem, og jeg står også til rådighed i efterprocessen.

5. Efterproces

Efter præsentationen hjælper jeg gerne med bestilling af tæpper og gardiner og står til rådighed med råd og vejledning i processen, der følger efter. 

Ønsker I, at jeg skal stå for hele projektet? Jeg kan stå for hele projektet med indkøb, koordinering, opsætning og styling. For dette afregnes timepris ud over projektet. 


Boligstyling – 3 timers boligmakeover

Jeg styler dit hjem med udgangspunkt i dine eksisterende møbler og interiør. Jeg kommer med idéer og inspiration til, hvordan du skaber et hjem med wauw-effekt – hvilke ting der vil passe ind. Vi flytter om, styler forskellige områder, taler om nye muligheder – og kommer overordnet omkring hele dit hjem, da den røde tråd er essentiel for wauw-effekten.


Læs mere
Se tidligere projekter


Projekter