Boligkompliment.dk

Indretning

Dit hjem skal give dig følelsen af lykke – og energi til at grine, feste, slappe af – og leve.

Hjem fyldt med varme, stemning og harmoni giver øget livskvalitet – det er videnskabeligt bevist!

Sådan foregår et indretningsforløb

1. kontakt

I kontakter mig på telefon eller mail og fortæller om de indretningsmæssige udfordringer, I har. Vi taler om, hvordan jeg kan hjælpe, og vi aftaler en dag for det indledende møde.

2. indledende møde

Vi mødes og taler mere indgående om jeres ønsker og drømme for jeres bolig: hvad skal rummene kunne, hvad er jeres behov, hvilken stil kan I godt lide, hvilke møbler vil I gerne beholde og hvilke vil I gerne udskifte?

I løbet af mødet, der varer ca. 1,5 time, danner jeg mig et skarpt billede af, hvem I er, hvad jeres drømme og ønsker er. Til sidst tager jeg billeder af jeres hjem og måler diverse møbler op, så jeg kan udarbejde en detaljeret indretningsplan.

Til dette møde må I meget gerne have en plantegning klar af de pågældende rum – samt vise mig billeder af indretninger, I godt kan lide.

3. designprocessen

Jeg går nu hjem og udarbejder en detaljeret indretningsplan, der består af en detaljeret tegning af de pågældende rum – samt et skriftligt dokument med detaljeret beskrivelse af, hvad der skal til for at skabe det hjem, I drømmer om. Planen indeholder alt fra farvepalet til møbelplacering, tekstiler, belysning, planter, vindueskarme mv. 

Jeg finder konkrete møbel- og belysningsforslag, hvis dine egne møbler skal suppleres af nye. Dette illustreres i grafiske moodboards samt i links.

4. præsentation

Indretningsplanen præsenteres på et personligt møde i dit hjem, ca. 1,5 time.

I får en helt konkret plan for, hvordan I skal gå frem, og jeg står også til rådighed i efterprocessen.

5. efterproces

Efter præsentationen hjælper jeg gerne med bestilling af diverse interiør mv. – og står til rådighed med råd og vejledning i processen, der følger efter. 

Se tidligere projekter