Sådan foregår indretningsprocessen
- fra drøm til realitet

NO.1
KONTAKT

I kontakter mig uforpligtende og fortæller om jeres ønsker og behov. Vi taler om, hvordan jeg kan hjælpe, og vi aftaler en dag for det indledende møde.


NO.2
INDRETNINGSMØDE

Vi mødes og taler mere indgående om jeres ønsker og drømme for jeres bolig. Jeg har fokus på at lytte til jer og få et skarpt billede af, hvem I er – og hvilken retning, I gerne vil. Til sidst tager jeg billeder af jeres hjem og måler diverse møbler op, så jeg kan designe jeres detaljerede indretningsplan i 3D. Et indretningsmøde koster 1.500 DKK.


NO.3
PROJEKTOVERBLIK

Jeg udarbejder nu et tilbud på projektet, med beskrivelse af omfang og indhold. Når dette er godkendt, starter designprocessen.

Priser fra 7000 DKK.


NO.4
Designprocessen

Jeg går nu hjem og designer en detaljeret og komplet indretningsplan, der består af en 3D-tegning af de pågældende rum – samt et skriftligt dokument med detaljeret beskrivelse af, hvad der skal til for at skabe det hjem, I drømmer om. Planen indeholder både belysningsplan, møbelvalg og placering i rummene, farver, tekstiler, mv.


NO.4
PRÆSENTATION

Projektet præsenteres på et personligt møde i dit hjem, ca. 1,5-2 timers varighed.
I får en helt konkret plan for, hvordan I skal gå frem, og jeg står også til rådighed i efterprocessen.


NO.5
EFTERPROCES

Efter præsentationen hjælper jeg gerne med bestilling af diverse med gode rabatter – samt generel vejledning.
Men jeg kan også stå for hele udførelsen af projektet: Design, projektstyring, indkøb og styling.


Boligkompliment.dk

Indretnings arkitekt i
Nordsjælland

”Jeg gør mig umage med at lytte og forstå, hvem du er, og hvad du ønske dig.  Derefter analyserer jeg rummene og designer en indretning, der både omfavner, glæder, overrasker og inviterer til det gode liv”.

 

Se tidligere projekter