Et udtryksfuldt hjem med en rar og indbydende stemning kommer ikke af, at du køber en håndfuld møbler og placerer i et rum. Det kommer, når de møbler sættes sammen på den helt rigtige måde, eksempelvis kombineret med håndplukkede pyntegenstande og personlige effekter.

Det kræver føling og sans for detaljer, farvesammensætninger og stemninger at indrette et hjem godt – og kan du ikke det, så vil en indretningsarkitekt kunne hjælpe dig i mål.

Indretningsarkitekt med passion for detaljer

Det kan være svært for mange at forstille sig, hvordan et hjem eller en indretning kan se ud i et rum, hvis det er indrettet helt anderledes end hvordan, du gerne vil have det, eller hvis det slet ikke er indrettet endnu. Det er derfor, at rigtig mange boliger med en uharmonisk indretning er sværere at sælge. Ganske enkelt fordi folk har svært ved at se gennem det og i stedet forestille sig, hvad der gemmer sig af potientiale, og hvad der kunne klæde rummene.

En indretningsarkitekt kan netop det – de kan hurtigt danne sig et overblik over en bolig og begynde at bytte rundt på elementer og indrette på ny. Det er noget af det, der sker, når Boligkompliment kommer på besøg. 

Ved det første besøg gennemgåes boligen rum for rum, og efter en god snak, begynder der langsomt at danne sig et billede af, hvem der bor i boligen, hvad stilen er og hvad der ønskes. Herfra vil der være en samtale om, hvilke muligheder der er fremadrettet for hjælp med indretningen.

Pris for en indretningsarkitekt

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad deres behov er, og derfor kan du også købe forskellige ydelser hos Boligkompliment. Her kan du blive lidt klogere på, hvilken pris en indretningsarkitekt har:

Du køber altid det obligatoriske indledende hjemmebesøg til 1700 kroner inklusiv moms. Her gennemgås boligen, der snakkes om drømme, forventninger og muligheder. Det varer mellem 1,5 til 2 timer og går forud for den detaljerede indretningsplan.

Efter mødet sendes en pris på projektet, der starter på omk. 10.000 kr.

Den komplette indretningsplan tegnet i 3D indeholder alt fra belysningsplan til møbelplacering, valg af tekstiler, farver, materialer mv. Oplagt, hvis du bygger om, køber nyt eller bare ønsker til at komme rigtigt på plads i dit hjem.

Se mere om ydelserne lige her.

Når først du sidder i dit nyindrettede hjem, der har præcis den stemning, du drømte om, så vil du formentlig tænke, at den værdi er langt højere end det, du har betalt for at få besøg af en indretningsarkitekt. Derfor kan det betale sig at bruge penge på en indretningsarkitekt, som kan være med til at skabe et godt og rart fundament, du trives i. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *