Trine Sofie Meincke

Indretning er for mig mere end gangarealer og de rette farver.

Det er en afkodning af et rums atmosfære og funktion – og handler i høj grad om at skabe den rigtige kommunikation og stemning mellem rum og de mennesker, der færdes i det.

I private indretninger handler det for mig om at skabe den rette hjemlige stemning, der giver optimal velvære og følelsen af lykke. Via møblering, belysning og velvalgt styling, skaber jeg ro i et rum – ro til at slappe af og energi til at leve og have det godt.

I forhold til indretninger til erhverv har jeg den filosofi, at velvære og harmoni i rummene – kombineret med praktiske løsninger, skaber den største arbejdsmæssige velvære. Jeg skaber professionelle miljøer, hvor medarbejderne har lyst til at være. Trivsel og livsglæde – dette må være udgangspunktet for de fleste.

Jeg har tidligere arbejdet meget med fotografi og billedopbygning. I mine år i magasinbranchen arbejdede jeg meget visuelt – med styling og journalistk. Jeg har lavet en række boligreportager – og skrevet en bog om indretning af hjemmekontorer. Derudover har jeg en cand.mag. I dansk og kommunikation – samt fag inden for billedkunst.

Jeg bl.a. for nyligt været med i tilblivelsen af et større byggeprojekt i Odsherred, hvor mit fokus var lysindfald, materialer og loftshøjde.

Jeg er gift og mor – og vores hjem i Virum danner rammen om et varmt og hyggeligt familieliv, hvor alting har sin plads – og hvor æstetik er vigtigt.

Et velindrettet hjem er for mig et hjem med harmoni i rummene – uanset stilen på møblerne. Derfor tager jeg udgangspunkt i dine egne møbler og interiør – og får dem til at shine, evt. i samspil med nyt.

Trine Sofie Meincke – indretningsdesigner.