“If I could give 10 stars I would. 

If I could give 10 stars I would. Trine has gone above and beyond in helping with interior deco of our house. Super beautiful design plan, equally practical. What started as a nightmare interior design project with way too many fail purchases has ended in a really exciting project with Trines help.”

Tiffany & Esben, Holte

“Vi er i dag utroligt glade for det færdige resultat, som vi nyder hver dag…”

“I forlængelse af at vi har fået lavet en tilbygning på vores eksisterende hus, havde vi behov for professionel sparring og rådgivning omkring indretningen. Det var vigtigt for os, at indretningen understøttede integrationen mellem det eksisterende hus og den nye tilbygning samtidig med at vi blev udfordret på vores egne idéer.
Vi kontaktede derfor Trine fra BoligKompliment. Vi havde et fysisk møde i huset, hvor Trine havde mulighed for at fornemme huset og samtidig lytte til vores tanker og idéer. Kort tid efter modtog vi et gennemarbejdet materiale af Trine, som vi gennemgik sammen for at få alle detaljerne med. Materialet indeholdt både forslag til selve indretningen, farvesammensætninger, lys og valg af møbler og tæpper.
Det var nemt at for at beslutte at følge oplægget, for det var langt bedre end det vi selv kunne komme frem til.
Vi er i dag utroligt glade for det færdige resultat, som vi nyder hver dag.”

Martin & Christina, Virum

“Trine har formået at kombinere både vores egne idéer, eksisterende møbler og hendes idéer til en helt igennem fantastisk løsning i vores hjem…”

 ”Vi har været utrolig glade for Trines hjælp til indretning. Trine har fået de praktiske behov i hverdagen til at gå op med et elegant valg af møbler og interiør, samtidig med at hun har formået at kombinere både vores egne idéer, eksisterende møbler og hendes idéer til en helt igennem fantastisk løsning i vores hjem.
Vi har stort set fulgt Trines indretningsplan til mindste detalje, og er enormt glade for resultatet. Vi ville aldrig selv have formået at få skabt noget, hvor både praktikken og det visuelle udtryk ville blive så gennemført, elegant og sammenhængende. Derudover har Trine været enormt hjælpsom og hurtig til at svare på opfølgende spørgsmål i løbet af implementeringsfasen. Vi giver vores varmeste anbefaling om det så er til et hjørne af stuen eller hele huset.” 
Laura 35 år, Værløse

 

“Vi er vilde med hendes forslag, og har stort set fulgt dem til punkt og prikke…” 

”Trine har hjulpet os, da vi flyttede fra hus til lejlighed og i den forbindelse ville “starte lidt forfra”.
Efter et hyggeligt indledende besøg hos os vendte hun hurtigt tilbage og præsenterede et indretningsforslag lavet ud fra de få møbler, som vi på forhånd havde besluttet at beholde. Vi var vilde med hendes forslag og har stort set fulgt det til punkt og prikke . På nogle enkelte punkter udfordrede hun os lidt, og vi var først meget i tvivl, men vi besluttede at følge hendes råd, og det er vi så glade for i dag. Det var dejligt at blive “skubbet lidt til”, så vi ikke endte i vores sædvanlige løsninger. Hun har været super hjælpsom med kontakter – og gode rabatter – til mange fine leverandører. Herudover har hun også efterfølgende stået til rådighed, og vi har løbende kunne skrive til hende, hvis vi lige blev i tvivl om en lampe, en pude eller lignende. 

Udover Trines gode sikre smag er hun helt igennem imødekommende og sød, så det har været nemt at stille alle de “dumme spørgsmål”. Vi havde aldrig fået truffet alle de gode beslutninger, som vi har gjort, uden Trines hjælp, og vi kan kun anbefale hende 100%.”

Kenneth og Ulla 50 år, Engholmene, Kbh.

“Trine identificerer hurtigt hjemmets kvaliteter, der skal fremhæves…”

”Jeg kan varmt anbefale Trine! Trine har hjulpet mig med en indretningsplan for min stue og entré. Planen består dels af en indretningsskitse og dels en beskrivelse af forslag til farver, placering af lamper mv. Trine identificerer hurtigt hjemmets kvaliteter, der skal fremhæves, tager udgangspunkt i eksisterende møbler og skaber sammenhæng ved at lade farver være gennemgående og at supplere med belysning og løse tæpper, der indrammer rummet funktioner. Trine er utrolig sød – og har været fantastisk hjælpsom og opfølgende.”
Line 46 år, Virum.

“Der er  kommet luft og harmoni i hele vores hjem…”

Vi kontaktede Trine fra Boligkompliment, da vi skulle indrette vores nye tilbygning. Trine hjalp os med at integrere tilbygningen indretningsmæssigt og skabe sammenhæng i hele huset. Vi købte kun få nye møbler, til gengæld lugede vi en masse ud, og der er nu kommet plads og harmoni i hele vores hjem.
Janne og Søren, 52, Gentofte.

“Trine skaber en rød tråd igennem rummene ved brug af farver og detaljer…” 

”Trines arbejde er så godt og gennemarbejdet. Hun bruger de eksisterende møbler i indretningen,
og alligevel får hun det til at se helt anderledes ud, på den fede måde. Hun skaber en rød tråd igennem rummene ved brug af farver og små detaljer.”
Mette 38 år, Køge.

 

“Der var ikke én ting, der ikke var noget for os…”

”1000 tak for hjælpen og de skønne idéer. Der var ikke én ting, der ikke var noget for os.”
Camilla og Steffen, 32 år, Kastrup.

“Trine formår at kombinere stil med funktionalitet…”

”Trine er kommet med så mange gode idéer til indretning af vores to stuer. Trine er super behagelig, og man føler sig virkelig tryg ved hendes kyndige vejledning, som er yderst brugbar, fordi hun formår at kombinere stil med funktionalitet.”
Anna og Rasmus, 42 år, Lyngby.

”Trine har hjulpet mig med at få min drøm om et sanseligt uderum til at gå i opfyldelse…”

“Jeg har bl.a. fået lavet en træterrasse med plads til gæster og leg samt en integreret spa og fleksible beplantningsløsninger, der tilsammen skaber en afslappet atmosfære – på de varme dage er det som at være sydpå.

Trine gav mig gode råd om, hvordan en træterrasse i hus-niveau ville skabe en sammenhæng og en følelse af et større hus. Trine gav mig også inspiration til, hvordan jeg kunne dele mit uderum op i flere sektioner med fleksible plantekasser med hjul. Hendes idéer til at udnytte den eksisterende plads har været rigtig god – og hun tunede sig hurtigt ind på min stil, og hvordan jeg kunne skabe rammerne dertil.”
Anna, 42 år, rækkehus, Virum.

 

“Trine skaber sammenhæng ved at lade farver være gennemgående…”

”Jeg kan varmt anbefale Trine! Trine har hjulpet mig med en indretningsplan for min stue og entré. Planen består dels af en indretningsskitse og dels en beskrivelse af forslag til farver, placering af lamper mv. Trine identificerer hurtigt hjemmets kvaliteter, der skal fremhæves, tager udgangspunkt i eksisterende møbler og skaber sammenhæng ved at lade farver være gennemgående og at supplere med belysning og løse tæpper, der indrammer rummet funktioner. Trine er utrolig sød – og har været fantastisk hjælpsom og opfølgende.”
Line 46 år, Virum.

“Trines oplæg ramte virkelig plet”
“Jeg kan på det varmeste anbefale Trine Sofie Meincke. Vi havde en super proces, hvor Trine via samtale og besøg hos mig kom med et oplæg, som virkelig ramte plet. Derudover har hun været yderst hjælpsom med at bestille tæpper, gardiner og andet, med fin rabat fra hendes samarbejdspartnere. Trine var efterfølgende til rådighed, når jeg havde spørgsmål, og var meget hjælpsom. Trine er en meget dygtig og serviceminded indretningsdesigner med blik for, hvad der rører sig og dine personlige ønsker”.